Tilauksen automaattisen uusimisen poistaminen käytöstä

Kun automaattinen uusiminen on käytössä, päättyvää tilaustasi jatketaan automaattisesti, jotta suojauksesi ei keskeydy. Sinulta veloitetaan uusimismaksu – ilmoitamme tulevasta maksusta etukäteen sähköpostitse. Kun ostat tilauksen, voit valita automaattisen uusimisen tai manuaalisen maksun.

Voit hallita vain aktiivisten tilausten automaattista uusimista.

Voit ostaa tilauksen käyttämällä My Kaspersky -tiliäsi tai jotakin näistä palveluntarjoajista – Digital River, Nexway, 2Checkout tai Allsoft. Tapa, jolla tilauksesi automaattinen uusiminen poistetaan käytöstä, riippuu siitä, miltä sivustolta tilaus ostettiin. Jos kyseessä oli My Kaspersky -tilisi, voit poistaa automaattisen uusimisen käytöstä milloin tahansa Tilaus-osiossa alla kuvatulla tavalla.

Jos ostit tilauksen internet-palveluntarjoajaltasi, voit hallita tilaustasi internet-palveluntarjoajasi henkilökohtaisessa kabinetissa tai ottamalla yhteyttä internet-palveluntarjoajasi tukipalveluun.

Kuinka voit tunnistaa palveluntarjoajasi?

Digital River

Jos palveluntarjoajasi on Digital River, voit poistaa tilauksen automaattisen uusimisen käytöstä tililtäsi palveluntarjoajan verkkosivustolla, katso yksityiskohdat tästä ohjeesta.

Nexway

Jos palveluntarjoajasi on Nexway, tilauksen automaattisen uusimisen poistamistapa riippuu Kaspersky sovelluksesta, jonka automaattisen uusimisen haluat poistaa käytöstä. Jos käytössä on Kaspersky Basic, Standard, Plus, Premium tai Kaspersky Security Cloud, voit käyttää My Kaspersky -tiliäsi ja poistaa automaattisen uusimisen käytöstä Tilaukset -osiossa alla kuvatulla tavalla. Muissa sovelluksissa sinun tulee käyttää Nexway-tiliäsi. Katso lisätietoja tästä ohjeesta .

2Checkout

Jos palveluntarjoajasi on 2Checkout, voit poistaa automaattisen uusimisen käytöstä tämän ohjeen mukaisesti.

AllSoft

Jos palveluntarjoajasi on Allsoft ja haluat poistaa automaattisen uusimisen käytöstä, ota yhteyttä Allsoftin tukeen.

My Kaspersky -tili

Automaattisen uusimisen käytöstä poistaminen My Kaspersky -tilisi kautta:

1. Avaa Tilaukset-kohta ja valitse tilaus.
  2. Avaa tilausvalikko napsauttamalla kohtaa Hallinnoi tilausta.
  3. Valitse tilausvalikosta Peruuta tilaus.

Tällöin avautuu vahvistuslomake, jossa on muistutuksena luettelo tilauksen eduista.

4. Jos haluat varmasti peruuttaa tilauksen, vahvista toiminto napsauttamalla kohtaa Peruuta tilaus . Voit myös napsauttaa kohtaa Jatka tilausta, jos haluat sittenkin pitää automaattisen uusimisen käytössä.

Tällöin avautuu vahvistuslomake, joka ilmoittaa, että automaattinen uusiminen on poistettu käytöstä.

5. Napsauta kohtaa Siirry tilaukseen, jos haluat palata Tilaukset-osioon.

Tilauksesi automaattinen uusiminen on nyt poistettu käytöstä. Jos et maksa tilausmaksua, tilaus keskeytetään tilausjakson päätyttyä.

Kuinka automaattisen uusimisen voi poistaa käytöstä mobiililaitteissa?

Jos ostit Kaspersky-mobiilisovelluksen tilauksesi My Kaspersky -tilisi kautta, voit poistaa automaattisen uusimisen käytöstä Tilaukset-osiosta yllä kuvatulla tavalla. Jos ostit Kaspersky-mobiilisovelluksen Google Playsta tai Apple Storesta, voit poistaa tilauksen automaattisen uusimisen käytöstä näiden ohjeiden avulla.

Androidin Kaspersky-sovellukset eivät ole saatavilla Kiinassa paikallisen lainsäädännön vuoksi. Lisätietoja on kohdassa Aluerajoitukset.

Tilauksen automaattisen uusimisen käytöstä poistaminen Android-laitteissa

Tilauksen automaattisen uusimisen käytöstä poistaminen iOS-laitteissa

Tilauksen automaattisen uusimisen kytkeminen päälle Huawei-laitteissa ilman pääsyä Google Playhin

Mitä tulee tehdä, jos et voi peruuttaa tilauksesi automaattista uusimista?

1. Ota yhteyttä meihin tai kumppaneihimme:
    • Jos ostit aktivointikoodin Kaspersky-verkkosivuston tai My Kaspersky -tilisi kautta, ota yhteyttä asiakaspalveluun .
    • Jos teit ostoksesi palveluntarjoajan kautta, sinun on otettava heihin suoraan yhteyttä.
  2. Anna seuraavat tiedot asiakaspalveluasiantuntijalle (varmista, että sinulla on ne käsillä):
    • Ongelman kuvaus
    • Ostopäivä
    • Koko nimesi
    • Sähköpostiosoite, jota olet käyttänyt ostoon
    • Tilausnumero vahvistussähköpostista