Tilin poistaminen

Voit poistaa tilisi ja kaikki siihen liittyvät tiedot verkkosivustosta. Poiston jälkeen sähköpostiosoitteeseesi lähetetään tiedot yhdistetyistä sovelluksista ja syötetyistä aktivointikoodeista. Noudata harkintaa, sillä tätä toimintoa ei voi kumota.

Nämä toimet poistavat tilisi My Kaspersky -verkkosivustosta. Mitkään tiliisi liittyvät henkilö- ja maksutiedot, kuten tiedot tilaushistoriastasi, yhdistetyistä laitteista, käytetyistä ratkaisuista, tilauksista sekä automaattinen tilauksen uusimisesta, eivät ole käytettävissä poistamisen jälkeen.

Jos tiliäsi ei ole käytetty 5 vuoteen, tilisi ja kaikki siihen liittyvät tiedot poistetaan. Tämä tapahtuu, jos et ole kirjautunut sisään My Kaspersky -tilillesi tai johonkin Kasperskyn portaaleista määritetyn ajan kuluessa tai jos et ole käyttänyt My Kaspersky -tiliisi yhdistettyjä Kaspersky sovelluksia laitteillasi.

Kuten edellä mainittiin, tilausten hallinta ei ole käytettävissä tilin poistamisen jälkeen. Ennen tilin poistamista sinun on peruutettava tilauksen automaattinen uusiminen sellaisilta tilauksilta, joita hallinnoidaan tililläsi.

Tiliä ei voi poistaa, jos tilillä on aktiivisia tilauksia, joita hallinnoidaan tilillä.

Tilisi poistaminen ei myöskään vaikuta valtuutettujen jälleenmyyjiemme sivustolta ostettuihin aktiivisiin tilauksiin. Näitä tilauksia ei poisteta käytöstä, ja ne pysyvät aktiivisina myös tilisi poistamisen jälkeen. Sinulta veloitetaan myös seuraavien tilausjaksojen mukainen uusimismaksu. Jos haluat poistaa tällaisen tilauksen käytöstä, poista tilauksen automaattinen uusiminen käytöstä tässä kuvatulla tavalla.

Näin voit poistaa tilisi:

1. Napsauta sivun oikeassa yläkulmassa olevaa linkkiä, jossa lukee sähköpostiosoitteesi.

Avattava valikko avautuu.

2. Napsauta Tilin asetukset -painiketta.

Tämä avaa ikkunan, jossa voit muokata tilin asetuksia.

3. Siirry Poista tili -välilehdelle.
  4. Napsauta Poista-painiketta.
  5. Anna tilisi salasana.
  6. Valitse Poista.

Tilisi ja kaikki siihen liittyvä tieto poistetaan. Sähköpostiosoitteeseesi lähetetään tiedot sovelluksistasi ja aktivointikoodeistasi.