Annettuja tietoja koskien

Tarkastele Kasperskylle toimitettuja tietoja sovelluksen aiempien versioiden käytöstä

Kasperskylle Kaspersky Password Managerin versiota 9.4 käytettäessä annetut tiedot:

Kaspersky suojaa kaikkea tällä tavoin vastaanotettua tietoa lain ja asianmukaisten Kasperskyn sääntöjen mukaan. Tiedot siirretään suojatun kanavan kautta.

Käyttäjän käyttöoikeussopimuksen (käyttöoikeussopimus) alaisena annetut tiedot on määritetty niitä vastaavassa oikeudellisessa asiakirjassa. Voit tutustua käyttöoikeussopimuksen ehtoihin App Storessa.

Ohjelmiston laadun parantamista varten annetut muut kuin henkilökohtaiset tiedot: