Over de verstrekte gegevens

Bekijk informatie over de gegevens die worden verstrekt aan Kaspersky met oudere versies van het programma

Verstrekte gegevens aan Kaspersky tijdens het gebruik van Kaspersky Password Manager 9.4:

Kaspersky beschermt alle ontvangen informatie in overeenstemming met de wetgeving en toepasselijke Kaspersky-voorschriften. De gegevens worden via een beveiligd kanaal verstuurd.

De persoonlijke gegevens die worden verstrekt onder de Gebruiksrechtovereenkomst (Licentieovereenkomst) vindt u in het overeenkomstige juridische document. U kunt de Licentieovereenkomst in de App Store bekijken.

Niet-persoonlijke gegevens die worden verstrekt om de kwaliteit van software te verbeteren: