Om tillhandahållna data

Visa information om uppgifterna som lämnas till Kaspersky medan du använder tidigare versioner av programmet

Data tillhandahålls till Kaspersky med Kaspersky Password Manager 9.4

Kaspersky skyddar all information som tagits emot i enlighet med lag och gällande Kaspersky-regler. Data överförs via en säker kanal.

De personuppgifter som lämnas enligt Licensavtal för slutanvändare (licensavtal) finns listade i motsvarande juridiska dokument. Du kan visa villkoren för licensavtalet i App Store.

Icke-personliga data som tillhandahålls för att förbättra kvaliteten på programvaran: