Tarkista salasanan tietoturva

Laajenna kaikki | Pienennä kaikki

Riski tilejäsi kohtaan on suurempi, jos käytät samoja tai heikkoja salasanoja (esimerkiksi qwerty, 12345) tai salasanoja, jotka perustuvat helposti saatavilla oleviin tietoihin (esimerkiksi sukulaisten nimet tai syntymäajat).

Kaspersky Password Managerin avulla saat nopeasti selville, miten vahvoja salasanasi ovat, ja käytätkö samaa salasanaa useissa tileissä.

Kun kirjoitat salasanaa verkkolomakkeeseen salasanan luomiseksi tai vaihtamiseksi, Kaspersky Password Manager -laajennus näyttää suosituksia vahvan salasanan luomiseksi sekä tietoja kirjoittamasi salasanan vahvuudesta.

Tarkista, ovatko salasanasi vaarantuneet

Tietoturvan lisäämiseksi Kaspersky Password Manager voi tarkistaa, onko salasanasi murrettu tai vuotaneet.

Sovellus käyttää Secure Hash Algorithm 256 (SHA-256) -algoritmia vaarantuneiden salasanojen tarkistukseen. Sovellus luo kaikista säilön salasanoista SHA-256-viestien yhteenvedon ja vertaa sitä vaarantuneiden salasanojen tietokannan SHA-256-viesteihin. Jos SHA-256-viestit täsmäävät, sovellus varoittaa, että salasanasi on vaarantunut, ja kehottaa vaihtamaan sen.

Vaarantuneiden salasanojen tarkistus on oletusarvoisesti käytössä.

Kaspersky Password Manager tarkistaa vaarantuneet salasanat vain aktiivisten merkintöjen osalta.

Tarkista säilön salasanat

Vaihda verkkosivustotilin heikko salasana

Poista vaarantuneiden salasanojen tarkistus käytöstä