Luo vahva salasana

Laajenna kaikki | Pienennä kaikki

Tietojesi turvallisuus määräytyy salasanasi vahvuuden perusteella. Salasana on vahva, jos se sisältää vähintään kahdeksan merkkiä, mukaan lukien isoja ja pieniä latinalaisia merkkejä, numeroita ja erikoismerkkejä. Kaspersky Password Manager luo yksilölliset ja vahvat salasanat. Voit määrittää salasanan pituuden ja valita, sisällytetäänkö numeroita tai erikoismerkkejä. Voit käyttää Salasanojen luontia, kun luot uuden verkkosivustotilin tai vaihdat olemassa olevan tilisi salasanasi.

Luo vahva salasana

Kaspersky Password Manager tallentaa 5 edellistä leikepöydälle kopioitua luotua salasanaa, jos unohdat ne. Voit tarkastella kopioituja salasanojasi Salasanojen luonnin historiassa. Sovellus tallentaa kopioidut salasanat tietokoneellesi eikä synkronoi niitä laitteiden välillä.

Jos säilösi on lukittu, Salasanojen luonti ei ole käytettävissä.

Näytä Salasanojen luonnin historia