Tietoja Kaspersky Password Managerista

Kaspersky Password Manager suojaa kaikkia salasanojasi ja muita arkaluontoisia tietoja (esimerkiksi passin tiedot, taloudelliset tai potilastiedot) yhdellä pääsalasanalla. Voit asentaa Kaspersky Password Managerin pöytätietokoneisiin, kannettaviin ja mobiililaitteisiin, jotka käyttävät Microsoft® Windows®-, macOS-, Android™-, IOS™- tai iPadOS-käyttöjärjestelmää pitääksesi kaikki tietosi turvassa ja synkronoituina.

Pidä salasanasi ja muut tärkeät tietosi helposti saatavilla

Kaspersky Password Manager tallentaa seuraavanlaiset tiedot:

Saat lisätietoja kohdasta Kaspersky Password Managerin suojaamien tietojen tyypit.

Täytä online-lomakkeet automaattisesti

Kaspersky Password Manager voi täyttää automaattisesti online-lomakkeet puolestasi säilöösi tallennetuilla käyttötiedoilla, osoitteilla ja pankkikortin tiedoilla. Lue lisää.

Suojaa arkaluontoiset tiedot

Säilösi suojataan pääsalasanalla. Kaspersky Password Manager tallentaa kaikki tiedot salatussa muodossa ja purkaa salauksen vain silloin kun pääsalasana syötetään. Kaspersky Password Manager ei tallenna pääsalasanaasi mihinkään eikä kukaan muu sinun lisäksesi tiedä salasanaa. Tietoja ei voi käyttää ilman pääsalasanaa – jos hukkaat sen, menetät myös pääsyn tietoihisi. Lue lisää.

Vie ja varmuuskopioi tietosi

Voit tulostaa tietosi tai luoda varmuuskopiot säilöstäsi palauttaaksesi sen, jos se poistetaan vahingossa. Lue lisää.

Tuo salasanat kolmannen osapuolen salasanojen hallintatoiminnoista

Voit suoraviivaistaa kirjautumista verkkosivustoihin ja sovelluksiin sekä online-lomakkeiden täyttämistä säilyttämällä kaikki salasanasi yhdessä luotettavassa sovelluksessa. Tiliesi siirtäminen muista salasanojen hallintatoiminnoista on nyt helpompaa. Voit nyt tuoda käyttäjätunnuksesi ja salasanasi CSV-tiedostosta. Lue lisää.

Tarkista salasanan tietoturva

Ota yhdellä napsautuksella selvää, miten vahvoja salasanasi ovat ja käytetäänkö samaa salasanaa usealla tilillä. Lue lisää.

Luo vahvoja salasanoja

Käytä Salasanojen luontia luodaksesi salasanat, jotka ovat yksilöllisiä, vahvoja, ja jotka noudattavat korkeimpia tietoturvastandardeja. Lue lisää.

Tietojen synkronointi useiden laitteiden välillä

Pidä tietosi ajan tasalla ja johdonmukaisina kaikilla laitteillasi ja palauta tietosi, jos korvaat tai hukkaat laitteen. Lue lisää.

Tietojen hallinta verkossa

Hallitse kaikkia tietojasi My Kaspersky -portaalissa ja käytä niitä millä tahansa laitteella, jossa on internet-yhteys. Lue lisää.