Miten Kaspersky Password Manager suojaa tietojasi

Tietoja säilöstäsi

Säilö on salattu tiedosto, johon on tallennettu kaikki tilisi, muistiinpanosi ja muut tietosi. Säilösi oletussijainti on: %LocalAppData%\Kaspersky Lab\Kaspersky Password Manager

Tietoturvasyistä Kaspersky Password Manager estää automaattisesti pääsyn säilöön määritetyn käyttämättömyysajan kuluttua tai kun näytönsäästäjä käynnistyy. Sinun on syötettävä pääsalasana, jotta voit käyttää säilöä. Tällä tietojen tallennustavalla arvokkaat tietosi suojataan, vaikka Kaspersky Password Managerin sisältävä laite katoaa tai varastetaan.

Tietoja salauksesta

Kaspersky Password Manager salaa tiedot käyttämällä Advanced Encryption Standard (AES) -standardiin perustuvaa symmetristä avainalgoritmiä. Avain saadaan pääsalasanasta käyttämällä Password-Based Key Derivation Function 2 (PBKDF2) -toimintoa.

AES-algoritmiä käytetään maailmanlaajuisesti huippusalaisen tiedon suojaamiseen. Algoritmi vaatii vähän RAM-muistia, minkä ansiosta tiedot salataan ja puretaan sekunneissa.

Tietoja pääsalasanasta

Pääsalasana on yksi salasana, jota Kaspersky Password Manager käyttää kaikkien tietojesi suojaamiseen, mukaan lukien toiset salasanat. Pääsalasana luodaan Kaspersky Password Managerin ensimmäisen asetuksen aikana. Kaspersky Password Manager pyytää sinua syöttämään pääsalasanan aina kun yrität käyttää säilöä. Sovellus käyttää pääsalasanaa tietojesi salaamiseen säilössä.

On suositeltavaa asettaa pääsalasana, joka on vähintään kahdeksan merkkiä pitkä ja sisältää isoja ja pieniä kirjaimia sekä numeroita ja erikoismerkkejä.

Tietoturvasyistä Kaspersky Password Manager ei tallenna pääsalasanaa millekään laitteistasi tai pilvitallennustilaan. Suosittelemme, että opettelet pääsalasanan ulkoa tai kirjoitat sen ylös ja säilytät sitä turvallisessa paikassa, koska sitä ei voi palauttaa jos se unohtuu.

Jos unohdat pääsalasanasi, et voi käyttää säilöä. Jos näin käy, sinun on luotava uusi säilö ja suojattava se uudella pääsalasanalla. Sitten voit lisätä uusia tietoja säilöön.

Katso myös

Avaa säilön lukitus

Mitä tehdä, jos pääsalasana on unohtunut?