Vedrørende leveret data

Du kan se oplysninger om dataene i Kaspersky Lab ved brug af en tidligere udgave af programmet:

Se appversionen

Oplysninger som gives til Kaspersky Lab via Kaspersky Password Manager 9.2:

1. For at rettighedshaveren og/eller dens partnere kan opfylde deres forpligtelser i henhold til denne licensaftale skal rettighedshaveren modtage og behandle oplysninger som følger:
    • Forvaltning af erhvervede licenser og driftstilstand af softwaren via webportalen

Webportalen hjælper dig med fjernstyring af dine erhvervede licenser og driftstilstand af softwaren. Denne funktionalitet kræver, at rettighedshaveren fra din computer modtager og behandler oplysninger om din e-mailadresse og det entydige id i rettighedshaverens tjenester, oplysninger om den installerede software, den erhvervede licens, oplysninger om computeren,

• Brugernavn og adgangskode til webportalens konto, bruger-id, computerens landestandard og region, flagangiver, om brugeren accepterer at levere sin e-mailadresse for at modtage personlige marketingstilbud
      • Midlertidig id til brugergodkendelse i Kaspersky Lab-tjenester, data om softwaregodkendelse i Kaspersky Lab-tjenester, session-id til godkendelse af softwareinstallation
      • Service-id, computer-id, computertype og -navn, OS-type og -version, software-id, software landestandard og version
    • At give dig kernefunktionaliteten af den erhvervede software

Kernefunktionaliteten af softwaren som beskrevet i brugervejledningen er at sikre sikker opbevaring af dine kontooplysninger (brugernavne og adgangskoder), data om dine bankkort, adresser, noter, billeder og andre vigtige oplysninger under brug af computeren. For at kunne levere denne kernefunktionalitet, mens du bruger softwaren, skal rettighedshaveren modtage fra din enhed og behandle oplysninger om den installerede software, den erhvervede licens, de scannede objekter, oplysninger om computeren, computerens aktivitet på internettet, specifikt:

• Oplysninger om brugergodkendelse: Brugernavn og adgangskode til webportalens konto, bruger-id, midlertidig id til brugergodkendelse i Kaspersky Lab-tjenester, data om softwaregodkendelse i Kaspersky Lab-tjenester, session-id til godkendelse af softwareinstallation, service-id
      • Oplysninger om computeren: Computerens id, type, navn, model, mærke, OS-type og version, type af meddelelsestjeneste, registrerings-id for meddelelsestjeneste, flag til angivelse af, om token til meddelelsestjeneste skal udstedes, engangs-token-til
      • Oplysninger om softwaren: Software-id, -version, buildnummer, landestandard, Kaspersky Password Manager service-id, protokolversion, installations-id, session-id, IP-adresse og domænenavn på webstedet, der udløste handling fra softwaren
      • Indtastnings-id i adgangskodedatabasen, indtastetype (konto, adresse, bankkort, billede, note), krypteret indtastningsindhold, krypteret forhåndsvisning af billede, hash af master adgangskode, adgangskodedatabaseversion og krypteringsparametre
      • Produkt-id på App Store, købs-id, købstidspunkt og -status, købskvittering for My Kaspersky-registrering, transaktions-id og protokolversion

Listen over data, der leveres til databasen, kan variere i forskellige softwareversioner i henhold til brugervejledningen for den pågældende version. Disse forskelle afholder ikke databasen fra at blive delt af andre kompatible versioner af softwaren.

2. Databehandling af tredjepartsudbyderes tjenester. Softwarens specifikke funktionalitet stilles til rådighed via adgangen til og/eller brugen af tredjepartstjenester, som angivet i denne licensaftale. For opfyldelse af forpligtelser i henhold til denne licensaftale skal udbyderen af tredjepartstjenester modtage og behandle oplysninger som følger:
    • Oplysninger modtaget af udbyderen af tredjepartstjenester direkte fra softwaren

For at kunne levere kernefunktionaliteten af softwaren skal udbyderen af tredjepartstjenester modtage og behandle bruger-id og billeder, som du overfører under brug af softwaren. Billeder krypteres lokalt på computeren vha. slutbrugerens adgangskode og sendes allerede krypteret til udbyderen over en sikker kanal.

Rettighedshaveren er ikke ansvarlig for behandlingen af data, når du bruger tredjepartstjenester. Ved at bruge softwaren til at få adgang til og/eller bruge tredjepartstjenester er du ansvarlig for at gøre dig selv bekendt med de databehandlingsregler og -procedurer, der er beskrevet i tredjepartstjenesteudbyderens politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Udbyderen at tredjepartstjenester behandler oplysninger i overensstemmelse med dennes politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Du kan finde og læse hele dens indhold på https://aws.amazon.com/privacy/.

3. Når du leverer dine data via softwaren til rettighedshaveren, håndterer rettighedshaveren dem i overensstemmelse med sin privatlivspolitik, som især beskriver den måde, hvorpå rettighedshaveren beskytter dine data, når rettighedshaveren behandler dine data, og dine rettigheder som registrerede. Du kan finde og læse hele dens indhold på https://www.kaspersky.com/products-and-services-privacy-policy.
  4. Med henblik på at forbedre kvaliteten af appen og analysere brugertilfredsheden accepterer du automatisk at levere følgende oplysninger:
    • Brugeranmelderse
    • Rating
    • Enhedsoperativsystem
    • Enhedsmodel
    • App-version
    • Enhed lokal
    • Licenstype
  5. For at forbedre driftssikkerhed indvilliger du i automatisk at frembringe følgende oplysninger:
    • App-navn
    • App-version
    • Enhed lokal
    • Licensstatus
    • Enhedsoperativsystem
    • Type af omdirigeringslink
  6. For at overholde loven indvilliger du i automatisk at frembringe følgende oplysninger:
    • App-id
    • App-version
    • Enheds-id
    • Installations-id
    • Aftale-id
    • Aftalens version
    • Brugerens konklusion
    • Konklusionstid
  7. For at understøtte totrinsbekræftelse på My Kaspersky skal du angive en sikkerhedskode, som sendes til din enhed i en SMS-besked.
  8. For at beskytte din My Kaspersky-kontos sikkerhed skal du angive CAPTCHA-tegnene.
  9. Boksen synkroniseres med dit personlige lager på rettighedshaverens betroede partneres servere over hele verden. Disse data, sammen med dataene på din enhed, gemmes krypteret. Din personlige hemmelige nøgle bruges til at udføre krypteringen. Rettighedshaveren og partnere kan ikke få adgang til dine data. For at bruge softwaren skal du registrere din konto ved at angive din e-mailadresse. Husk, at afinstallering af softwaren fra din enhed sletter ikke dataene fra de servere, der bruges i synkroniseringsprocessen. Disse data kan kun slettes helt, når du har slettet din konto. For at gøre dette, skal du kontakte Kaspersky Lab-teknisk support.
  10. Med henblik på at give rettighedshaveren mulighed for at oprette effektive markedsførings- og informationsmaterialer, indvilliger du automatisk at angive følgende oplysninger til AppsFlyer, Firebase og Google Analytics:
    • Til AppsFlyer:
      • Oplysninger om den installerede software: Navn og version, software-id, installationsdato på brugerens computer, flag for første start, dato for den første start og flag for forudinstalleret software.
      • Oplysninger om brugerens computer: Type, mærke, modelnavn, entydigt id, oplysninger om typen af netværksforbindelse, sprog (landestandard) for computeren, IP-adresse, operativsystemets version, brugerens computernavn, IDFA, brugeragent.
      • Navn på mobiloperatør, teleselskab.
      • Oplysninger om den AppsFlyer-SDK, der anvendes i softwaren: SDK'ens version og build-nummer, AppsFlyer-transaktions-id, Annoncerings-ID, flag til angivelse af brug af annoncør-id, rettighedshaverens entydige id i AppsFlyer-tjenesten, AppsFlyer-licensnøgle.
      • Det entydige id for brugeren i Google-tjenester.
      • Tidsstempel og navn på den hændelse, der sendes data om, værdi for hændelsestælleren.

Data sendes til AppsFlyer via en sikker kanal. Find oplysninger om, hvordan data behandles i AppsFlyer, på: https://www.appsflyer.com/privacy-policy/.

• Til Firebase:
      • Oplysninger om software, der er installeret på computeren: instans-ID, version, navn på butikken, hvor programmet blev erhvervet, tidsstempel for programmets første start, forgrunds- og baggrundstilstand for appen, pakkenavn for app, en pseudonymidentifikator for app-instans, netværk og de følgende tilsvarende oplysninger: svarkoder, datastørrelse i byte, svartider, varigheder for automatiske sporinger.
      • Oplysninger om brugen af softwaren: Hændelsestype, funktionstilstand (gratis/premium), licensnavn og navnet på det softwarevindue eller den dialogboks, som er aktiv, når der indsendes data.
      • Oplysninger om brugerens computer, hvor softwaren er installeret: Computerens mærke, kategori, model og retning, RAM- og diskstørrelse, version og sprog (landestandard) for operativsystemet, oplysninger om, hvorvidt programmet først blev åbnet inden for de sidste 7 dage eller for over 7 dage siden.
      • Udbyder, radio-/netværksoplysninger, IP-adresse, geografi, landestandard/sprog, signalstyrke, jailbroken eller rooted enhedsstatus, batteriniveau og batteriopladningsstatus.
      • Annoncerings-ID, IDFV'er.
      • Oplysninger om brugeren: Brugerens alderskategori og køn, bopælsland og liste over interesser.

Data sendes til Firebase via en sikker kanal. Find oplysninger om, hvordan data behandles i Firebase, på: https://www.firebase.com/terms/privacy-policy.html.

• Til Google Analytics:
      • Softwareversion, softwarenavn i Google-tjenesten, software-id og produkt-id i Google-tjenesten.
      • Unikt id for forekomsten af programinstallationen på computeren og oplysninger om enhedens sprog (landestandard).
      • Skærmens opløsning, navnet på det softwarevindue eller den dialogboks, som er aktiv, når der sendes data, tidsstempler for start- og sluttidspunktet for den periode, hvor det valgte vindue eller den valgte dialogboks var aktiv, varigheden af den session, hvor vinduet var aktivt.
      • Versionen af den protokol, som blev brugt til at sende data til Google Analytics.
      • Et id for den hændelse, der sendes data om.
      • Id'er for programaktiviteter og resultatet af sådanne aktiviteter.
      • Det entydige id for brugeren i Google-tjenester.

Data sendes til Google Analytics via en sikker kanal. Der er oplysninger om, hvordan data behandles i Google Analytics, på: www.google.com/policies/privacy/partners/.

Adgang til og beskyttelse af oplysningerne foretages i henhold til pågældende brugsvilkår for AppsFlyer, Firebase og Google Analytics.