Het onderdeel Gegevens importeren/exporteren

Alles weergeven | Alles verbergen

Het onderdeel Gegevens importeren/exporteren is bedoeld om de migratie van gegevens vanuit andere programma's naar Kaspersky Password Manager te vereenvoudigen en om back-ups van de gegevenskluis te maken.

Via het onderdeel Gegevenskluis importeren kunt u gegevensbestanden importeren die u in een oudere versie van Kaspersky Password Manager hebt aangemaakt.

Importeren

Via het onderdeel Gegevens vanuit browsers importeren kunt u gebruikersnamen en wachtwoorden waarmee u zich aanmeldt bij websites importeren vanuit browsers. Gegevens uit browsers kunnen worden geïmporteerd als ze in de wachtwoordbeheerders van de browsers waren opgeslagen.

Vervolgkeuzelijst met browsers

Importeren

Via het onderdeel Gegevens vanuit wachtwoordbeheerders importeren kunt u gebruikersnamen en wachtwoorden importeren die in CSV-indeling zijn geëxporteerd vanuit andere wachtwoordbeheerders.

Vervolgkeuzelijst met wachtwoordbeheerders

Importeren

Via het onderdeel Back-up kunt u een back-up van de gegevenskluis maken zodat u de gegevens indien nodig kunt herstellen.

Kopie maken

Gebruik deze instellingen voor de volgende taken

Gegevens vanuit oudere versies van Kaspersky Password Manager importeren

Over het hoofdwachtwoord

Over de kluis en de online kluis