Uppgiftslämning

Det här avsnittet innehåller information om specifika uppgifter som du skickar till Kaspersky Lab när du använder version 2.0 av programmet. Underavsnittet Spara data till programmet – användarrapport innehåller uppgifter som är lagrade lokal på din dator och som inte skickas till Kaspersky Lab.

Klicka på denna länk för att läsa om uppgifter du skickar till Kaspersky Lab när du använder version 1.0 av programmet.

I detta hjälpavsnitt

Tillhandahållande av data i enlighet med slutanvändaravtalet inom den Europeiska unionen

Tillhandahållande av data i enlighet med slutanvändaravtalet utanför den Europeiska unionen

Tillhandahållande av data till Kaspersky Security Network

Spara data till programmet – användarrapport

Om användandet av detta program i Europeiska unionen