Opret forbindelse til My Kaspersky

Når du åbner Kaspersky VPN, kan du logge på My Kaspersky med en My Kaspersky-konto. Hvis du har brugt et andet program fra Kaspersky, f.eks. Kaspersky VPN til en anden enhed eller Kaspersky Internet Security, har du sandsynligvis en My Kaspersky-konto. Log på med den konto. Hvis du ikke har en, kan du oprette en.

Vigtigt: Det kræver en aktiv internetforbindelse at logge på My Kaspersky.

Log ind på My Kaspersky ved hjælp af din eksisterende konto

Bemærk: Hvis du er logget ind på My Kaspersky i et andet Kaspersky-program på din Mac, beder Kaspersky VPN dig om at logge på My Kaspersky ved hjælp af den samme konto efter programinstallationen.

Opret en My Kaspersky-konto fra programmets brugergrænseflade