Miksi Kaspersky Secure Connection on tarpeellinen

Julkisten Wi-Fi-verkkojen suojauksessa voi olla puutteita. Tällainen Wi-Fi-verkko voi esimerkiksi käyttää haavoittuvaa salausprotokollaa tai heikkoa salasanaa. Kun teet Internetissä ostoksia epäturvallisen Wi-Fi-verkon välityksellä, salasanasi ja muut luottamukselliset tietosi lähetetään suojaamattomana tekstinä. Hakkerit voivat kaapata luottamukselliset tietosi, kuten pankkikorttisi numeron ja päästä käsiksi rahoihisi.

Kun muodostat yhteyden Wi-Fi-verkkoon, Kaspersky Secure Connection tarkistaa verkon tietoturvan. Jos Wi-Fi-verkko on suojaamaton, Kaspersky Secure Connection kehottaa sinua ottamaan käyttöön suojatun yhteyden tähän tarkoitukseen luodun serverin kautta joka sijaitsee valitsemallasi alueella. Kun suojattu yhteys on käytössä, tiedot verkkosivustosta siirtyvät ensiksi tälle serverille. Tämän jälkeen Kaspersky Secure Connection lähettää tiedot laitteeseesi salatun ja suojatun yhteyden kautta.

Kaspersky Secure Connection -komponentti tarjoaa seuraavat edut:

Kaspersky Secure Connectionia voidaan käyttää myös muun tyyppisissä verkkoyhteyksissä, kuten paikalliseen Internet-yhteyteen tai USB-modeemin muodostamaan yhteyteen.

Oletusarvoisesti Kaspersky Secure Connection ei ehdota ottamaan käyttöön suojattua yhteyttä, jos HTTPS-protokollaa käytetään yhteyden muodostamiseen verkkosivustolle.

Virtuaalisen sijaintisi muuttaminen, kun vierailet pankkisivustoilla, verkkokaupoissa, verkkoyhteisöissä tai sähköpostisivustoilla, saattaa johtaa huijauksenestojärjestelmien laukeamiseen. Huijauksenestojärjestelmillä analysoidaan verkossa tapahtuvia rahasiirtoja huijausten varalta.

Kaspersky Secure Connectionin käyttöä sääntelee paikallinen lainsäädäntö. Voit käyttää sovellusta vain sen käyttötarkoituksen mukaisesti ja loukkaamatta paikallista lainsäädäntöä.