Miksi Kaspersky VPN Secure Connection tarvitaan

Julkisten Wi-Fi-verkkojen suojauksessa voi olla puutteita. Tällainen Wi-Fi-verkko voi esimerkiksi käyttää haavoittuvaa salausprotokollaa tai heikkoa salasanaa. Kun teet Internetissä ostoksia epäturvallisen Wi-Fi-verkon välityksellä, salasanasi ja muut luottamukselliset tietosi lähetetään suojaamattomana tekstinä. Hakkerit voivat kaapata luottamukselliset tietosi, kuten pankkikorttisi numeron ja päästä käsiksi rahoihisi.

Kun muodostat yhteyden Wi-Fi-verkkoon, Kaspersky VPN Secure Connection tarkistaa verkon tietoturvan. Jos Wi-Fi-verkko on suojaamaton, Kaspersky VPN Secure Connection kehottaa sinua ottamaan käyttöön suojatun yhteyden tähän tarkoitukseen luodun serverin kautta joka sijaitsee valitsemallasi alueella. Kun suojattu yhteys on käytössä, tiedot verkkosivustosta siirtyvät ensiksi tälle serverille. Tämän jälkeen Kaspersky VPN Secure Connection lähettää tiedot laitteeseesi käyttäen salattua ja suojattua yhteyttä.

Kaspersky VPN Secure Connection tarjoaa seuraavat edut:

Kaspersky VPN Secure Connectionin suojattua yhteyttä voidaan käyttää myös muun tyyppisissä verkkoyhteyksissä, kuten paikallisessa Internet-yhteydessä tai USB-modeemin muodostamassa yhteydessä.

Oletusarvoisesti Kaspersky VPN Secure Connection ei ehdota ottamaan käyttöön suojattua yhteyttä, jos HTTPS-protokollaa käytetään yhteyden muodostamiseen verkkosivustolle.

Virtuaalisen alueesi muuttaminen, kun vierailet pankkisivustoilla, verkkokaupoissa, verkkoyhteisöissä tai sähköpostisivustoilla, saattaa johtaa huijauksenestojärjestelmien laukeamiseen. Huijauksenestojärjestelmillä analysoidaan verkossa tapahtuvia rahasiirtoja huijausten varalta.

Kaspersky VPN Secure Connection -palvelun käyttöä säätelee paikallinen lainsäädäntö. Voit käyttää sovellusta vain sen käyttötarkoituksen mukaisesti ja loukkaamatta paikallista lainsäädäntöä.