Kaspersky Safe Kids features on Android/iOS

Du kan installere Kaspersky Safe Kids for Android/iOS på barnets mobilenhed og forælderens mobilenhed. Mobilenheder med Kaspersky Safe Kids installeret forbindes automatisk med My Kaspersky.

Appfunktioner, der er tilgængelige på dit barns enhed

Når Kaspersky Safe Kids er konfigureret på dit barns mobilenhed, gør det følgende:

Indstillinger for børnebeskyttelse er ikke tilgængelige i den app, der er installeret på dit barns enhed. Du kan konfigurere børnebeskyttelse på My Kaspersky eller i den app, der er installeret på forælderens enhed.

Appfunktioner, der er tilgængelige på forælderens enhed

Når Kaspersky Safe Kids er konfigureret på en forælders mobilenhed, kan du gøre følgende:

Alle handlinger, der er tilgængelige på forælderens mobilenhed, kan også udføres på My Kaspersky, hvor du også kan få vist detaljerede rapporter over alle dit barns aktiviteter på enhederne.

Til toppen af siden