Om totrinsbekræftelse

Totrinsbekræftelse fås ikke i alle lande. Du kan læse mere i Hjælp til My Kaspersky.

Totrinsbekræftelse forhindrer andre i at logge på din My Kaspersky-konto, selv hvis de kender din adgangskode. For at bekræfte din identitet sender vi også en entydig sikkerhedskode til dig via SMS. Vi sender den til det telefonnummer, du har angivet på Min Kaspersky. Det betyder, at for at logge på din konto skal du bruge både din adgangskode og din telefon.

Du kan aktivere totrinsbekræftelse på My Kaspersky. Hvis du får et nyt telefonnummer, kan du ændre det på Min Kaspersky. Hvis du allerede er logget på din konto på en enhed, er der ingen ændringer. Du kan læse mere i Hjælp til My Kaspersky.

Den sikkerhedskode, der sendes til din telefon via SMS, er kun gyldig i en kort periode. Hvis den udløber, inden du når at bruge den, skal du anmode om en ny sikkerhedskode.

Hvis du ikke har fået en SMS med en sikkerhedskode