Kaspersky Safe Kids-oversigt

Kaspersky Safe Kids overvåger dine børns sikkerhed på internettet og i det daglige liv. Du bestemmer, hvad der er sikkert for dine børn: hvilke hjemmesider de kan besøge, hvor langt væk fra hjemmet kan de gå, og hvor mange timer de kan bruge på computeren eller smartphonen. Programmet sikrer, at dine børn følger de regler, du har sat.

Kaspersky Safe Kids er velegnet til børn i alle aldre. Når du angiver barnets fødselsår i Kaspersky Safe Kids, vælger programmet automatisk indstillinger, der passer til den alder.

Når dine børn surfer på internettet, hjælper Kaspersky Safe Kids dig med at:

Når dine børn bruger tid på computeren, tabletten eller smartphonen, hjælper Kaspersky Safe Kids dig med at:

Når du ikke er sammen med dine børn, hjælper Kaspersky Safe Kids dig med at:

Kaspersky Safe Kids kan installeres på Windows-, macOS, Android- og iOS-enheder.

For at overvåge dine børns sikkerhed skal du installere Kaspersky Safe Kids på alle de enheder, de bruger.

Kaspersky Safe Kids-indstillinger

Du kan ændre standardindstillingerne for Kaspersky Safe Kids og få vist rapporter om dine børns aktivitet i afsnittet KidsMy Kaspersky. For at logge ind på My Kaspersky skal du have en My Kaspersky-konto.

Du kan også installere Kaspersky Safe Kids på din smartphone, indstille appen til forælderbrug og tjekke indstillinger, meddelelser og rapporter i appen.