Kaspersky Safe Kids-oversikt

Kaspersky Safe Kids overvåker barnas sikkerhet på Internett og i hverdagen. Du bestemmer hva som er trygt for barna: hvilke nettsteder de kan besøke, hvor langt hjemmefra de kan gå og hvor mange timer de kan bruke på datamaskinen eller smarttelefonen. Programmet sørger for at barna følger reglene du har satt.

Kaspersky Safe Kids er egnet for barn i alle aldre. Når du angir barnets fødselsår i Kaspersky Safe Kids, velger programmet automatisk egnede innstillinger for den alderen.

Når barnet surfer på Internett, hjelper Kaspersky Safe Kids med følgende:

Når barna bruker tid på datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen, hjelper Kaspersky Safe Kids med følgende:

Når du ikke er med barna, hjelper Kaspersky Safe Kids deg med følgende:

Kaspersky Safe Kids kan installeres på Windows-, macOS-, Android- og iOS-enheter.

For å overvåke barnas trygghet, installerer du Kaspersky Safe Kids på alle enhetene den bruker.

Kaspersky Safe Kids-innstillinger

Du kan endre standardinnstillingene for Kaspersky Safe Kids og se rapporter om barnets aktivitet i delen BarnMy Kaspersky. For å logge på My Kaspersky trenger du en My Kaspersky-konto.

Du kan også installere Kaspersky Safe Kids på smarttelefonen din, konfigurere appen for bruk av foresatte og kontrollere innstillinger, varslinger og rapporter i appen.

Toppen av siden