TIETOJA ALUSTASTA

Johtuen iOS-käyttöjärjestelmän rajoituksista, Kaspersky Security Cloudiin liittyvät seuraavat tiedot:

Täydet toiminnot ovat saatavilla PC:ille, Mac-tietokoneille ja Android-puhelimille ja -tableteille.

Jotkin ominaisuudet ovat saatavilla vain PC- ja Mac-tietokoneille:

Huomaa, että sisäänrakennettu VPN-palvelumme antaa suojata 500 Mt liikennettä päivässä laitetta kohti. Palvelu yhdistää sinut automaattisesti palvelimeen, joka on nopea ja lähellä aluettasi. Saatavana on lisämaksua vastaan rajaton liikenne ja mahdollisuus valita palvelimen alue.

Family Sharing on saatavilla omassa versiossaan: Kaspersky Security Cloud – Family.