PLATTFORMSPESIFIKASJONER

På grunn av begrensninger med iOS-operativsystemet kommer Kaspersky Security Cloud med følgende spesifikasjoner:

Alle funksjoner er tilgjengelige på PC-er, Mac-datamaskiner og Android-telefoner og -nettbrett.

Enkelte funksjoner er kun tilgjengelige på PC-er og Mac-datamaskiner:

Merk at den innebygde VPN-tjenesten gir deg muligheten til å beskytte 500 MB trafikk per dag, per enhet. Tjenesten kobler deg automatisk til en rask server i nærheten av området du befinner deg i. Du kan få ubegrenset trafikk og muligheten til å velge hvilket område serveren skal være i for et tillegg i prisen.

Deling med familien er tilgjengelig i en egen utgave – Kaspersky Security Cloud – Family.

Toppen av siden