Visa listan över upptäckta program

Visa listan som genereras med grund på resultaten från analysen av installerade program:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Klicka på knappen Detaljer i listans övre del.

Detta öppnar fönstret Meddelandecenter.

3. I avsnittet Rekommendationer klickar du på knappen Visa i den rad som innehåller meddelandet om upptäckta program.

Detta öppnar ett fönster med listan över upptäckta program. De förmodade skälen till borttagnin visas för varje program i listan.

4. Om du vill ta bort ett program från din dator klickar du på knappen Ta bort i den rad som innehåller en beskrivning av programmet. Kaspersky Internet Security startar Software Cleaner.
  5. Om du vill att programmet ska behållas på datorn och inte längre inkluderas i resultaten från analysen av installerade program, klickar du på knappen Dölj i den rad som innehåller en beslrivning av programmet. Programmet läggs då till i undantagslistan och Kaspersky Internet Security slutar visa programmet i listan över upptäckta program.