Het account opslaan via een extensie

Kaspersky Password Manager stelt automatisch voor dat u nieuwe logins en wachtwoorden in de kluis opslaat als u:

Als u een nieuw account registreert of een wachtwoord van een bestaand account wijzigt, controleert het programma automatisch de sterkte van het wachtwoord en doet het suggesties om het nog sterker te maken. U kunt de Wachtwoordgenerator gebruiken om een sterk wachtwoord aan te maken.

Volg deze stappen om het account in de kluis op te slaan via een extensie:

1. Ga naar de website.
  2. Open het formulier om u bij uw account aan te melden.
  3. Voer uw login en wachtwoord in en meld u aan bij uw account.

Het Kaspersky Password Manager-venster wordt geopend en u wordt aangeboden om dit account op te slaan.

4. Klik op de knop Opslaan.

Het account is opgeslagen. U kunt het bekijken of wijzigen in het onderdeel Websites.

Als u de registratie op de website nog niet hebt voltooid, kunt u alleen het wachtwoord opslaan de registratie met dit wachtwoord later voortzetten. Het programma slaat het account met uw wachtwoord en automatisch aangemaakte login op. De standaardlogin ziet er als volgt uit: lege_accountnaam <datum aanmaak>.