Een website toevoegen

Zo voegt u een website toe:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Selecteer het onderdeel Websites.
  3. Doe een van het volgende:
    • Als het onderdeel geen websites bevat, klikt u op de knop Website toevoegen.
    • Als het onderdeel al websites bevat, klikt u op de knop Toevoegen.

Rechts in het venster ziet u velden waarin u gegevens van websites en accounts kunt invoeren.

4. Typ in de velden Websitenaam en Website-URL de naam en de URL van de website.

Als u het veld Websitenaam leeg laat, vult Kaspersky Password Manager het webadres automatisch in het veld in.

5. Als u een aanmeldingsbereik wilt definiëren,klikt u op KPM8MR6_Win_Entry_Menu rechts van het adres van de website en selecteert u het gepaste aanmeldingsbereik.
  6. Voer in het onderdeel Account de login en het wachtwoord voor de website in.
  7. Om meerdere accounts voor één website toe te voegen, klikt u op de knop Nog een account toevoegen.
  8. Om een account te koppelen, klikt u op de knop KPM8MR6_Win_Entry_Menu en selecteert u de optie Accounts koppelen.
  9. Om een accountnaam toe te voegen, klikt u op de knop KPM8MR6_Win_Entry_Menu en selecteert u de optie Accountnaam toevoegen.
  10. Als u zich wilt aanmelden bij het account wanneer u een website bezoekt, selecteert u Automatische aanmelding.

Mocht u verschillende accounts hebben toegevoegd, dan kunt u een automatische aanmelding voor een ervan instellen.

11. Klik op de knop Gereed.

Website is toegevoegd.

Raadpleeg ook:

Het onderdeel Websites

Het onderdeel Programma's