Kontrollér adgangskodesikkerhed

Din konto er i større fare, hvis de har den samme eller svage adgangskoder (f.eks. qwerty, 12345) eller adgangskoder baseret på oplysninger, der er nemt at gætte (f.eks. navne på familiemedlemmer eller fødselsdatoer).

Med Kaspersky Password Manager kan du hurtigt finde ud af, hvor stærke dine adgangskoder er, og om de samme adgangskoder bruges for flere konti.

Når du indtaster en adgangskode i en online formular for at oprette eller ændre en adgangskode, viser Kaspersky Password Managers udvidelsesprogrammet anbefalinger til, hvordan man opretter en stærk adgangskode, herunder oplysninger om styrken af den adgangskode du indtaster.

Kontroller adgangskoder i boksen

Skift en svag adgangskode for en webstedskonto

Til toppen af siden