Generér en stærk adgangskode

Sikkerheden af dine data afhænger meget af styrken af din adgangskode. En adgangskode er stærk, hvis den indeholder mindst otte tegn, herunder store og små bogstaver, tal og specialtegn. Kaspersky Password Manager genererer unikke og stærke adgangskoder. Du kan angive længden på adgangskoden og vælge, om den skal indeholde tal og specialtegn. Du kan anvende adgangskodegenerator, når du opretter en ny webstedskonto eller ændrer din adgangskode til en eksisterende konto.

Generér en stærk adgangskode

Kaspersky Password Manager gemmer de sidste 5 genererede adgangskoder, der blev kopieret til udklipsholderen i tilfælde af, at du skulle glemme dem. Du kan se de adgangskoder, du kopierede i adgangskodegeneratorens historik. Programmet gemmer kopierede adgangskoder på din computer og synkroniserer dem ikke mellem dine enheder.

Hvis din boks er låst, er historikken for adgangskodegenerator ikke tilgængelig.

Se historikken for adgangskodegenerator