Om Kaspersky Password Manager

Kaspersky Password Manager beskytter alle dine adgangskoder og andre private oplysninger (f.eks. pasoplysninger og økonomiske eller medicinske optegnelser) med én enkel hovedadgangskode. Du kan installere Kaspersky Password Manager på stationære computere, bærbare og mobile enheder, der kører med Microsoft® Windows®, macOS, Android™ eller iOS™, så alle dine data er sikre og synkroniserede.

Gem dine adgangskoder og andre vigtige oplysninger lige ved hånden

Kaspersky Password Manager gemmer følgende typer af oplysninger:

For flere oplysninger, se Datatyper beskyttet af Kaspersky Password Manager.

Udfyld automatisk online formularer

Kaspersky Password Manager kan automatisk udfylde online formularer for dig med brugeroplysninger, adresser og bankkortsoplysninger, der er gemt i din boks. Få mere at vide.

Beskyt dine følsomme oplysninger

Din boks er beskyttet med en hovedadgangskode. Kaspersky Password Manager gemmer alle data i krypteret form og dekrypterer dem kun, når du indtaster hovedadgangskoden. Kaspersky Password Manager gemmer ikke din hovedadgangskode nogle steder, og ingen kender den bortset fra dig. Du kan ikke få adgang til dine data uden hovedadgangskoden. Hvis du mister den, mister du også adgang til dine data. Få mere at vide.

Eksportér og opret backupkopi af dine data

Du kan udskrive dine data eller oprette backupkopier af din boks, så du kan gendanne den, hvis den slettes ved et uheld. Få mere at vide.

Importér adgangskoder fra adgangskodeadministrationer fra tredjeparter

Når du gemmer alle dine adgangskoder i et enkelt betroet program, bliver det nemmere at logge på websteder og programmer samt at udfylde online formularer. Flytning af dine konti fra andre adgangskode styringer er blevet nemmere. Du kan nu importere dine brugernavne og adgangskoder fra en CSV-fil. Få mere at vide.

Kontrollér adgangskodesikkerhed

Find ud af hvor stærke dine adgangskoder er, og om en adgangskode bruges til flere konti, alt sammen med et enkelt klik. Få mere at vide.

Generere stærke adgangskoder

Brug adgangskodegenerator til at generere adgangskoder, der er unikke, stærke og i overensstemmelse med de højeste sikkerhedsstandarder. Få mere at vide.

Synkronisér data mellem flere enheder

Opdatér konsekvent dine data på alle dine enheder og gendan dine data, hvis du erstatter eller mister en enhed. Få mere at vide.

Administrér dine data online

Administrér alle dine data på My Kaspersky og få adgang til dem fra alle enheder, der er tilsluttet internettet. Få mere at vide.