Synkronisér data mellem enheder

Hvis du er forbundet til My Kaspersky, når du føjer data til din boks på en enhed, sender programmet automatisk disse data til lageret i skyen og derfra til dine andre enheder, hvor Kaspersky Password Manager er installeret, og som er forbundet til My Kaspersky med den samme My Kaspersky-konto. Hvis du konsekvent opdaterer dine data på alle dine enheder, hjælper det også med at gendanne dine data, hvis du erstatter eller mister en enhed. Automatisk synkronisering er aktiveret som standard.

Slå automatisk synkronisering fra

Slå automatisk synkronisering til

Hvis automatisk synkronisering aktiveres, men data på dine enheder ikke er synkroniseret, kan du manuelt synkronisere data.

Synkronisér data manuelt

Til toppen af siden