Brug automatisk lagring og automatisk udfyldning

Gem automatisk data

Når du besøger websteder og indtaster brugernavne, adgangskoder, bankkortsoplysninger eller adresser i online formularer, beder Kaspersky Password Manager dig om at føje dem til boksen.

Log ind på websteder

Når du besøger et websted, søger Kaspersky Password Manager efter konti i boksen, som du har gemt for det websted. Afhængig af søgeresultaterne gør programmet ét af følgende:

Hvis du har aktiveret automatisk login og valgt en standardkonto for webstedet, logger Kaspersky Password Manager dig automatisk på.

Kaspersky Password Manager deaktiverer automatisk login på websteder, der indeholder to eller flere loginformularer.

Åbn et websted fra programmets hovedvindue

Åbn et websted fra udvidelsesmenuen

Udfylder automatisk adresser og oplysninger om bankkort

Når du shopper online, søger Kaspersky Password Manager i boksen efter betalingskort og adresser for at udfylde felterne for forsendelse og betaling. Hvis boksen indeholder relevante poster, beder Kaspersky Password Manager dig om at vælge den adresse eller det bankkort, du vil bruge til online formularen. Hvis Kaspersky Password Manager finder data, der kan indtastes i et felt i en online formular, viser programmet ikonet ud for feltet.

Du kan deaktivere automatisk lagring og udfyldning, hvis du ikke vil have, at Kaspersky Password Manager udfylder online formularer for dig.