Kaspersky Password Manager-udvidelsesprogram

Kaspersky Password Manager-udvidelsesprogrammerne er installerede på dine browsere. Hvis Kaspersky Password Managers udvidelsesprogram er installeret, vises ikonet i browservinduets øverste højre hjørne. Kaspersky Password Manager finder online formularer på hjemmesiderne og viser ikonet ved siden af felter, hvor udvidelsen kan udføre handlinger..

Begrænsninger af udvidelsesfunktioner

Hvis du installerer Kaspersky Password Manager-udvidelsesprogrammet, men ikke installerer programmet på din computer, er udvidelsens funktionalitet begrænset. For eksempel kan du med Microsoft Edge-browseren kun bruge adgangskodegeneratoren, men du kan ikke automatisk gemme og udfylde dine adgangskoder indtil du installerer Kaspersky Password Manager-programmet.

Kun på Microsoft Edge-browseren kan du installere Kaspersky Password Manager-udvidelsesprogrammet uden skrivebordsprogrammet. Installation for andre browsere understøttes ikke.

Fuld liste over udvidelsesfunktioner

Hvis du installerer Kaspersky Password Manager-programmet, gemmer udvidelsen oplysninger, når du udfylder online formularer, og de udfylder efterfølgende online formularer for dig. Du kan aktivere automatisk lagring og udfyldning for adgangskoder, adresser eller bankkort. Hvis du klikker på ikonet, åbnes udvidelsesmenuen.

Fra udvidelsesmenuen kan du:

I Internet Explorer findes ikonet på kommandolinjen. Ikonet vises på forskellige områder af vinduet afhængigt af browseren.

Til toppen af siden