Sikkerhetskontroll av passord

Kontoene dine er mer utsatt hvis de har like eller svake passord (for eksempel qwerty, 12345) eller passord basert på informasjon som enkelt kan gjettes eller fås tak i (for eksempel navnene til slektninger eller fødselsdato).

Med Kaspersky Password Manager kan du raskt finne ut hvor sterke passordene dine er og hvorvidt de samme passordene brukes for flere kontoer.

Når du skriver inn et passord i et nettskjema for å opprette eller endre et passord, vil utvidelsen for Kaspersky Password Manager vise anbefalinger for hvordan du lager et sterkt passord, inkludert informasjon om styrken på passordet du skriver inn.

Sjekke passordene i hvelvet

Endre et svakt passord for en konto på et nettsted