Typer data som beskyttes av Kaspersky Password Manager

Du kan legge til flere typer oppføringer i Kaspersky Password Manager og organisere oppføringene ved å flytte dem til mapper.

Nettsted- og programkontoer

En konto er en kombinasjon av et brukernavn og et passord som kreves for å godkjenne en bruker på et nettsted eller i et program.

Kaspersky Password Manager lagrer følgende informasjon til oppføringer for nettsteder:

For programmer lagrer Kaspersky Password Manager lagrer følgende informasjon i oppføringen:

Kontoer for nettsteder og kontoer for programmer lagres separat for å gi deg rask tilgang.

Bankkort

Du kan legge til bankkortnumre, andre detaljer, PIN-koder og kortutstederens kontaktinformasjon i Kaspersky Password Manager.

Adresser

Du kan lagre adresser, navn, e-postadresser og telefonnumre i adresseoppføringer.

Bilder

Du kan lagre viktige bilder (for eksempel skannede Ider) i Kaspersky Password Manager for å beskytte dem og ha dem lett tilgjengelige.

Notater

Du kan bruke notater til å lagre alle typer tekstinformasjon.

Notater krypteres og lagres akkurat som andre typer data.

Du kan bruke utklippstavlen til å kopiere og lime inn notattekst til et nettsted eller et program.