Programikon

Programikonet (Låst opp—for et ulåst hvelv ogLåst—for et låst hvelv) vises på oppgavelinjen etter at Kaspersky Password Manager er installert.

Programikonet har også en snarveismeny. Programikonets snarveismeny gir rask tilgang til de viktigste funksjonene i programmet.

Hvis hvelvet er låst, kan du bruke snarveismenyen på Kaspersky Password Manager-ikonet til å:

Hvis hvelvet er ulåst, kan du bruke snarveismenyen på Kaspersky Password Manager-ikonet til å: