Bruke automatisk lagring og autofyll

Lagre data automatisk

Når du besøker nettsteder og angir brukernavn, passord, bankkortdetaljer eller adresser i nettskjemaer, vil Kaspersky Password Manager be deg om å legge dem til i hvelvet.

Logge på nettsteder

Når du besøker et nettsted, søker Kaspersky Password Manager i hvelvet etter kontoer du har lagret for dette nettstedet. Avhengig av søkeresultatet vil programmet gjøre ett av følgende::

Kaspersky Password Manager vil logge deg på automatisk hvis du har aktivert automatisk pålogging og valgt en standardkonto for nettstedet.

Kaspersky Password Manager deaktiverer automatisk pålogging på nettsteder som har to eller flere påloggingsskjemaer.

Åpne et nettsted fra hovedprogramvinduet

Åpne et nettsted fra menyen for utvidelsen

Fyll ut adresser og bankkortdetaljer automatisk

Når du handler på nett, søker Kaspersky Password Manager etter bankkort og adresser i hvelvet for å fylle ut frakt- og betalingsfeltene. Hvis hvelvet inneholder de aktuelle oppføringene, vil Kaspersky Password Manager be deg om å velge hvilken adresse og hvilket bankkort du vil bruke i nettskjemaet. Hvis Kaspersky Password Manager finner data som kan legges inn i et felt i et nettskjema, vil programmet vise ikonet ved siden av feltet.

Du kan deaktivere automatisk lagring og autofyll hvis du ikke vil at Kaspersky Password Manager skal fylle ut nettskjemaer for deg.