Kontrollera styrkan hos lösenord

Dina konton löper större risk om de har samma svaga lösenord (till exempel qwerty eller 12345), eller lösenord som grundas på information som är lätt att gissa eller erhålla (till exempel namn på släktingar eller födelsedatum).

Med Kaspersky Password Manager kan du snabbt ta reda på hur starka dina lösenord är och huruvida samma lösenord används för flera konton.

När du anger ett lösenord i ett onlineformulär för att skapa eller ändra ett lösenord visar Kaspersky Password Manager rekommendationer om hur man skapar ett starkt lösenord, inklusive information om styrkan på det lösenord du just angett.

Kontrollera lösenord i valvet

Ändra ett svagt lösenord till ett webbplatskonto