Datatyper som skyddas av Kaspersky Password Manager

Du kan lägga till flera typer av poster i Kaspersky Password Manager och ordna dina poster genom att flytta dem till mappar.

Konton för webbplatser och program

Ett konto är en kombination av ett användarnamn och ett lösenord som krävs för att autentisera en användare på en webbplats eller i ett program.

För webbplatser sparar Kaspersky Password Manager följande information i posten:

För program sparar Kaspersky Password Manager följande information i posten:

För snabbare åtkomst lagrar konton för webbplatser och konton för program separat.

Bankkort

Du kan lägga till bankkortsnummer, andra uppgifter, PIN-koder och kontaktuppgifter till kortutfärdarens kundsupport i Kaspersky Password Manager.

Adresser

Du kan spara adresser, namn, e-postadresser och telefonnummer i adressposter.

Bilder

Du kan spara viktiga bilder (till exempel skannade ID-kort) i Kaspersky Password Manager för att hålla dem säkra och nära till hands.

Anteckningar

Du kan använda anteckningar för att spara vilken textinformation som helst.

Anteckningar krypteras och lagras på samma sätt som andra typer av data.

Du kan använda Urklipp för att kopiera och klistra in anteckningar på en webbsida eller i ett program.