Skapa ett starkt lösenord

Hur säkra dina data är beror till stor del på hur starkt ditt lösenord är. Ett lösenord anses vara starkt om det innehåller minst åtta tecken, inklusive stora och små bokstäver, siffror och specialtecken. Kaspersky Password Manager genererar unika och starka lösenord. Du kan specificera lösenordets längd och välja om det ska innehålla siffror och specialtecken. Du kan använda lösenordsgeneratorn när du skapar ett nytt webbplatskonto eller ändrar lösenord till ett befintligt konto.

Skapa ett starkt lösenord

Kaspersky Password Manager sparar de fem senaste lösenorden som kopierats till Urklipp, i händelse av att du glömmer bort dem. Du kan se de kopierade lösenorden i lösenordsgeneratorns historik. Programmet lagrar kopierade lösenord på datorn, men synkroniserar dem inte mellan enheter.

Om valet är låst är lösenordsgeneratorns historik inte tillgänglig.

Visa lösenordsgeneratorns historik.