Synkronisera data mellan enheter

Om du är ansluten till My Kaspersky skickar programmet automatiskt dessa data till lagring i molnet när du lägger till data i valvet på en enhet. Sedan skickas uppgifterna från molnlagringen till dina andra enheter som har Kaspersky Password Manager installerat och som är anslutna till My Kaspersky under samma My Kaspersky-konto. Genom att hålla dina data uppdaterade och överensstämmande på alla dina enheter kan du återställa dina data om du byter ut eller förlorar en enhet. Automatisk synkronisering är aktiverat som standard.

Inaktivera automatisk synkronisering

Aktivera automatisk synkronisering

Om automatisk synkronisering har aktiverats men datan på dina enheter är osynkroniserade kan du synkronisera data manuellt.

Synkronisera data manuellt