Använd automatiskt sparande och automatisk ifyllning

Spara data automatiskt

När du besöker webbplatser och anger användarnamn, lösenord, bankkortsuppgifter eller adresser i onlineformulär, uppmanas du av Kaspersky Password Manager att lägga till detta i valvet.

Logga in på webbplatser

När du besöker en webbplats söker Kaspersky Password Manager igenom valvet efter konton som du har sparat för den webbplatsen. Beroende på sökresultaten gör programmet något av följande:

Om du har aktiverat automatisk inloggning och valt konto för webbplatsen, loggas du in automatiskt av Kaspersky Password Manager.

Kaspersky Password Manager inaktiverar automatisk inloggning på webbplatser som innehåller två eller flera inloggningsformulär.

Öppna en webbplats från programmets huvudfönster

Öppna en webbplats från tilläggsmenyn

Fyll i adresser och bankkortsuppgifter automatiskt

När du shoppar online söker Kaspersky Password Manager igenom valvet efter bankkort och adresser för att fylla i fälten för frakt och betalning. Om valvet innehåller lämpliga poster, uppmanas du av Kaspersky Password Manager att välja den adress eller det bankkort du vill använda för onlineformuläret. Om Kaspersky Password Manager hittar data som kan anges i ett fält i ett onlineformulär, visar programmet ikonen bredvid fältet.

Du kan inaktivera automatiskt sparande och automatisk ifyllning om du inte vill att Kaspersky Password Manager fyller i onlineformulär åt dig.