Hvorfor Kaspersky Secure Connection er nødvendig

Offentlige Wi-Fi-netværk kan være underbeskyttet, f.eks. hvis et Wi-Fi-netværk bruger en sårbar krypteringsprotokol eller svag adgangskode. Når du foretager internetkøb over usikre Wi-Fi-netværker overføres dine adgangskoder og andre fortrolige data i ikke-krypteret tekst. Hackere kan opsnappe dine fortrolige data, såsom dit kreditkortnummer, og få adgang til dine penge.

Når du opretter forbindelse til et Wi-Fi-netværk, kontrollerer Kaspersky Secure Connection sikkerheden på netværket. Hvis Wi-Fi-netværket er usikkert beder Kaspersky Secure Connection dig om at aktivere en sikker forbindelse via en specielt tildelt server placeret i det land, du angiver. Når en sikker forbindelse aktiveres bliver data fra en hjemmeside først modtaget af den tildelte server. Kaspersky Secure Connection sender derefter dataene til din enhed via en krypteret sikker forbindelse.

Kaspersky Secure Connection giver følgende fordele:

Kaspersky Secure Connection kan også anvendes til andre typer af netværksforbindelser, såsom en lokal internetforbindelse eller USB-modemforbindelse.

Kaspersky Secure Connection beder dig som standard ikke om at aktivere en sikker forbindelse, hvis HTTPS-protokollen bruges til at oprette forbindelse til et websted.

Ændring af den virtuelle placering, når du besøger bankers hjemmesider, onlinebutikker, sociale netværk, chats og e-mailsider kan medføre aktivering af bedrageribekæmpningssystemer. Bedrageribekæmpningssystemer er beregnet til at analysere online finansielle transaktioner for tegn på ulovlige transaktioner.

Anvendelse af Kaspersky Secure Connection er reguleret af den lokale lovgivning. Du kan kun bruge Secure Connection i overensstemmelse med dens formål og uden at krænke den lokale lovgivning.