Derfor trenger du Kaspersky Secure Connection

Offentlige trådløse nettverk kan være underbeskyttede, for eksempel hvis et trådløst nettverk bruker en sårbar krypteringsprotokoll eller et svakt passord. Når du gjennomfører nettkjøp over usikre trådløse nettverk, sendes passordene dine og andre konfidensielle data som ikke kryptert tekst. Hackere kan fange opp de konfidensielle dataene dine, f.eks. bankkortnummeret ditt, og få tilgang til pengene dine.

Når du kobler til et trådløst nettverk, vil Kaspersky Secure Connection sjekke sikkerheten til nettverket. Hvis det trådløse nettverket er utrygt, vil Kaspersky Secure Connection be deg om å opprette en sikker tilkobling via en spesielt tilordnet server i landet du spesifiserer. Når en sikker tilkobling er aktivert, mottas data fra et nettsted først av den tilordnede serveren. Deretter sender Kaspersky Secure Connection dataene til enheten din over en kryptert og sikker tilkobling.

Kaspersky Secure Connection gir følgende fordeler:

Kaspersky Secure Connection kan også brukes til andre typer nettverksforbindelser, for eksempel en lokal internettforbindelse eller tilkobling via et USB-modem.

Kaspersky Secure Connection vil som standard ikke aktivere en sikker tilkobling hvis HTTPS-protokollen brukes til å koble til et nettsted.

Endring av virtuelle plassering når du besøker nettstedene til banker, nettbutikker, sosiale nettverk, chatter og e-post kan føre til at systemer mot svindel aktiveres. Systemer mot svindel, som analyserer finansielle transaksjoner på nett for å finne tegn på svindlerske operasjoner.

Bruk av Kaspersky Secure Connection er regulert av lokale lover og bestemmelser. Du tillates kun å bruke programmet i henhold til programmets formål, og uten å bryte lokale lover og bestemmelser.

Toppen av siden