Därför behövs Kaspersky Secure Connection

Offentliga Wi-Fi-nätverk kan ha ett otillräckligt skydd, till exempel om ett Wi-Fi-nätverk använder ett sårbart krypteringsprotokoll eller ett svagt lösenord. När du gör internetköp över osäkra Wi-Fi-nätverk skickas dina lösenord och andra konfidentiella uppgifter i icke-krypterad text. Hackare kan fånga upp dina konfidentiella data, som till exempel ditt bankkortsnummer, och få åtkomst till dina pengar.

När du ansluter till ett Wi-Fi-nätverk kontrollerar Kaspersky Secure Connection hur säkert nätverket är. Om Wi-Fi-nätverket är osäkert uppmanar Kaspersky Secure Connection dig att upprätta en säker anslutning via en särskilt tilldelad server i det land du uppger. När en säker anslutning har upprättats tas data från en webbplats först emot av den tilldelade servern. Kaspersky Secure Connection skickar sedan datan till din enhet över en krypterad säker anslutning.

Kaspersky Secure Connection ger dig följande fördelar:

Kaspersky Secure Connection kan också användas för andra typer av nätverksanslutningar, såsom lokala internetanslutningar eller anslutningar via USB-modem.

Som standard uppmanar inte Kaspersky Secure Connection dig att upprätta en säker anslutning om HTTPS-protokollet används för att ansluta till en webbplats.

Att ändra den virtuella platsen vid besök på webbplatser för banker, webbutiker, sociala nätverk, chattar och e-postwebbplatser kan leda till att antibedrägerisystem utlöses. Antibedrägerisystem är avsedda att analysera finansiella transaktioner online för att identifiera nätbedrägeri.

Användning av Kaspersky Secure Connection regleras av lokala lagar. Du får endast använda programmet för dess avsedda ändamål och utan att bryta mot lokala lagar.