Gegevens in het onderdeel Favorieten beheren

Het onderdeel Favorieten is ontworpen om u snel toegang te geven tot uw gegevens. U kunt vaak gebruikte websites, programma's, notities en identiteiten toevoegen aan het onderdeel Favorieten. Alleen actieve items kunnen als favoriet worden ingesteld.

U kunt naar uw favoriete websites gaan vanuit het menu van de extensie in de browser.

Zo stelt u een item in als een favoriet:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Selecteer het item dat u als favoriet wilt instellen en klik op de knop .

Het item is nu als favoriet ingesteld.

Zo verwijdert u items uit de lijst Favorieten:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Ga naar het onderdeel Favorieten.
  3. Selecteer het item dat u uit de lijst Favorieten wilt verwijderen en klik op de knop .

Het item is met succes verwijderd uit de lijst Favorieten.