Hoofdvenster van het programma

In het hoofdvenster van het programma kunt u het volgende doen:

Als u het hoofdvenster van het programma wilt openen,

klikt u in het systeemvak van de taakbalk op het pictogram van Kaspersky Password Manager.

Interface-elementen in het hoofdvenster van het programma

De tabbladen Favorieten, Websites, Programma's, Identiteiten, Notities, Wachtwoordproblemen en het veld Zoeken links in het hoofdvenster van het programma geven u toegang tot gegevens.

U kunt de volgende acties uitvoeren door op de knoppen in het hoofdvenster van het programma te klikken:

De kluis van Kaspersky Password Manager vergrendelen.

Het Help-systeem van Kaspersky Password Manager openen.

KPM2.0_Win_Sync

De status van de gegevenssynchronisatie bekijken en de gegevenssynchronisatie handmatig inschakelen.

Het menu van het programma in het systeemvak openen. Via het menu van het programma in het systeemvak kunt u:

• Het venster met de programma-instellingen openen.
  • De wachtwoordgenerator openen.
  • De sterkte van wachtwoorden in de kluis controleren.
  • Controleren of er programma-updates beschikbaar zijn.
  • Systeeminformatie van het programma bekijken.
  • Het Help-systeem openen.
  • Websites openen waar u Kaspersky Password Manager kunt u downloaden voor apparaten die andere besturingssystemen gebruiken.
  • Naar de Shop gaan om de Premium versie te kopen.

Als de kluis is ontgrendeld, worden alle interface-elementen in het hoofdvenster van het programma weergegeven. Als de kluis is vergrendeld, ziet u in het hoofdvenster van het programma een veld waarin u het hoofdwachtwoord kunt invoeren.