Gegevens vanuit wachtwoordbeheerders importeren

Via Kaspersky Password Manager kunt u accountgegevens vanuit andere wachtwoordbeheerders importeren.

Als u andere programma's hebt gebruikt om accountgegevens te bewaren en wachtwoorden te beheren, kunt u deze gegevens eenvoudig overzetten naar Kaspersky Password Manager. Kaspersky Password Manager kan bestanden importeren die u vanuit de volgende programma's hebt geëxporteerd: KeePass, LastPass, 1Password, Norton en Dashlane.

Om gegevens in Kaspersky Password Manager te importeren, moeten de gegevens vanuit het andere programma zijn geëxporteerd naar een CSV-bestand.

Kaspersky Password Manager kan de integriteit en de volledigheid van gegevens die vanuit andere wachtwoordbeheerders zijn geïmporteerd niet verzekeren.

Zo importeert u gegevens vanuit een wachtwoordbeheerder:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik onder in het venster op de knop .
  3. Selecteer in het menu van het programma in het systeemvak de optie Instellingen.

Het venster met de programma-instellingen wordt geopend.

4. Selecteer links in het venster het onderdeel Gegevens importeren/exporteren.
  5. Selecteer in de vervolgkeuzelijst van het onderdeel Gegevens vanuit wachtwoordbeheerders importeren het programma van waaruit u accountgegevens wilt importeren.
  6. Klik op de knop Importeren.
  7. Geef in het geopende venster op vanuit welk bestand u accountgegevens wilt importeren in het programma.
  8. Klik op de knop Openen.

De accountgegevens worden vanuit het geselecteerde bestand naar Kaspersky Password Manager gekopieerd. Zodra de import is voltooid, toont het programma een venster met een rapport over het aantal geïmporteerde accountgegevens.

9. Klik op de knop Doorgaan om het venster met het rapport te sluiten.