Het onderdeel Websites

Alles weergeven | Alles verbergen

In het onderdeel Websites vindt u een lijst met websites die aan de kluis zijn toegevoegd. In de lijst ziet u de naam van de website en het adres ervan.

U kunt in dit onderdeel websites wijzigen, verwijderen en groeperen.

Toevoegen / Een website toevoegen

Knop KPM8MR6_Win_Add_Group

Het rechterdeel van het venster ziet er anders uit naargelang de modus: bewerking of weergave.

De volgende instellingen zijn in de bewerkingsmodus beschikbaar:

Websitenaam

Website-URL

Account

Nog een account toevoegen

Automatische aanmelding

De volgende instellingen zijn in de weergavemodus beschikbaar:

Openen in browser.

KnopFavorites_Web / Verwijderen uit Favorieten

Gebruik deze instellingen voor de volgende taken

Een website toevoegen

Het account opslaan via een extensie

Een groep aanmaken

Automatisch aanmelden bij websites

Toetsenbordsneltoetsen