Om Kaspersky Password Manager

Kaspersky Password Manager beskytter alle passordene dine og annen sensitiv informasjon (for eksempel passdetaljer og økonomiske eller medisinske journaler) med ett hovedpassord. Du kan installere Kaspersky Password Manager på stasjonære datamaskiner, bærbare datamaskiner og mobile enheter som kjører Microsoft® Windows®, macOS, Android™ or iOS™ for å holde alle dataene dine sikre og synkroniserte.

Ha passordene dine og annen viktig informasjon lett tilgjengelig

Kaspersky Password Manager lagrer følgende typer informasjon:

Se Typer data som beskyttes av Kaspersky Password Manager for mer informasjon.

Fyll ut nettskjemaer automatisk

Kaspersky Password Manager kan automatisk fylle ut nettskjemaer med brukernavn og passord, adresser og bankkortdetaljer som er lagret i hvelvet ditt. Finn ut mer.

Beskytt den sensitive informasjonen din

Hvelvet er beskyttet med et hovedpassord. Kaspersky Password Manager lagrer alle data i kryptert form og dekrypterer dem kun når du angir hovedpassordet. Kaspersky Password Manager lagrer ikke hovedpassordet noe sted, og det er ingen andre enn deg som kjenner passordet. Det finnes ingen måte å få tilgang til dataene på uten hovedpassordet – hvis du mister det, vil du også miste tilgangen til dataene dine. Finn ut mer.

Eksporter og sikkerhetskopier dataene dine

Du kan skrive ut data eller opprette sikkerhetskopier av hvelvet, slik at du kan gjenopprette dataene hvis de har blitt slettet ved et uhell. Finn ut mer.

Importer passord fra tredjeparts passordbehandlere

Du kan strømlinjeforme innlogging på nettsteder og programmer, samt fylle ut online-skjemaer, ved å oppbevare alle passordene dine i ett enkelt klarert program. Det er nå enklere å flytte kontoene dine fra andre passordbehandlere. Du kan nå importere brukernavn og passord fra en CSV-fil. Finn ut mer.

Sikkerhetskontroll av passord

Finn ut hvor sterke passordene dine er, eller om ett passord brukes på flere kontoer – alt med ett enkelt klikk. Finn ut mer.

Generere sterke passord

Bruk passordgeneratoren til å generere passord som er unike, sterke og i henhold til de høyeste sikkerhetsstandardene. Finn ut mer.

Synkroniser data mellom flere enheter

Hold dataene dine oppdaterte og konsekvente på alle enheter og gjenopprett dataene hvis du bytter ut eller mister en enhet. Finn ut mer.

Administrer dataene dine på nett

Administrer alle dataene dine på My Kaspersky og ha tilgang til dem fra alle enheter som er koblet til Internett. Finn ut mer.